We kunnen voor City Safari geen menu à la carte maken. Het gaat bijna altijd om persoonlijke ontmoetingen met mensen die hun dagelijkse beslommeringen hebben en dus niet altijd beschikbaar zijn. Er zijn heel veel mensen in Rotterdam die graag bezoek ontvangen. Als wij weten wat je wilt, kunnen wij de beste beschikbare match er bij zoeken. Het is dus altijd maatwerk.

Het is ook altijd persoonlijk. Net zoals jij wilt weten bij wie je op bezoek gaat, wil degene die bezoek ontvangt ook graag weten wie er komt. En voor ons is dat ook belangrijk: als wij iets van jou weten, kunnen we een beter programma voor je samenstellen.

Achter de link ONTMOETINGEN zie je wat voor ontmoetingen we kunnen organiseren. Daartussen vind je ook workshops, rondleidingen, een lunch of diner, maar het is altijd in een setting waarin je persoonlijke interactie hebt met degene die je ontmoet. Als we het over diversiteit hebben, gaat het niet altijd om vreemdelingen maar ook om bijzondere aspecten van de Nederlandse samenleving. Je kunt daar aangeven of iets je bijzondere belangstelling heeft zodat wij daar rekening mee kunnen houden.

Zo werkt het

Je hoeft nets in te vullen of je te registreren. Je kunt een mailtje sturen en dan nemen we contact met je op. Je kunt bellen als je nu vragen hebt en snel antwoorden wilt. Als het tot een serieus voorstel komt, willen we wel wat gegevens van je hebben.